1STCHOICE

Salam semua..memandangkan kita dah hampir dengan bulan Ramadhan dan Hari Raya mesti korang nak hantar sms kepada kawan-kawan kan..Tapi macam mana kalau tiba-tiba korang habis kredit dan korang tengah pokai time tu???..pada entri kali ini aku akan beritahu korang tentang cara untuk mengatasi masalah tersebut.Sebenarnya ini bukan lah satu trick tapi sebuah website yang menawarkan perkhidmatan ini.Okay tanpa berlengah lagi aku akan ajar korang bagaimana caranya



1.Mula-mula korang daftar kat site ini www.mostsms.com
2.Lepas tu korang tekan butang sms
3.lepas tu dia akan keluar 2 kotak dan kat kotak pertama korang letak no phone rakan korang manakala kat kotak yang no 2 pulak korang letak mesej korang.

So selepas ini korang bolehlah menghantar sms percuma



Categories:

One Response so far.

  1. Tanpa Nama says:

    Jgdj

Leave a Reply

Don't Forget To Join US Our Community
×
bloggerWidget